Diensten

Journalistiek

Voor artikelen, interviews, reportages en verslaglegging op papier en online. Ik schrijf in een stijl die past bij uw organisatie en uw doelgroep. Zakelijk, speels, wervend of nieuwsgierig makend.

Redactie

Voor advies over tekstopbouw en taalgebruik. Voor correctie en controle. Voor herschrijven of een laatste slag. Ik ga met een fijne kam door uw verhaal, haal de foutjes eruit en zorg voor structuur.

U heeft nog geen verhaal? Geef mij het ruwe materiaal, dan maak ik er een sluitend geheel van. Als (extern) redacteur ben ik uw partner. Ik denk mee over concept en formule, draag onderwerpen aan, schrijf zelf stukken en ben desgewenst hoofd- of eindredacteur.

Tekstschrijven

Voor websites, brochures, folders en mailings. Voor educatief materiaal, promotie en reclame. Voor inhoud in overeenstemming met het medium. Ik schrijf ook voor u verhalen, scenario’s en ander creatief proza. Of fungeer als uw ghostwriter (voorwoord, speech, column, blog).

Meer dan tekst

Ook voor het totale productieproces van papieren of digitale media kunt u terecht bij Eric Burgers | Tekst & Redactie. Ik werk samen met ontwerpers, fotografen, schrijvers, bouwers en ontwikkelaars.

English

For some clients I write directly in English on issues relating to water management and urban development. For writing and editorial services relevant to these subjects I also collaborate with experienced native speaker editors and translators.